Ingrediënt  uien

Home » Posts tagged "uien" (Page 2)

Florentijnse uiensoep (Carabaccia)

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Carabaccia is een lokale specialiteit in Florence, Italië. Het is een enigszins zoete uiensoep die moeilijk te vinden is in Italiaanse kookboeken. Je zult verbaasd zijn over… bekijk recept »

Dieet uiensoep

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Een uiensoep is uitermate geschikt voor mensen die op de lijn letten en/of willen afvallen. Je kan het recept namelijk helemaal naar je eigen wensen aanpassen zodat… bekijk recept »

Vlaamse uiensoep

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Frankrijk is het land met de meest bekende uiensoep. België, en dan met name Vlaanderen, heeft zijn eigen variant gebaseerd op het beste gerstenat van België, Trappisten… bekijk recept »

Noord-Franse uiensoep

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Als je een lekkere Noord-Franse uiensoep wilt maken, zijn twee dingen heel erg belangrijk: de uien en een goede basis van kalfs- of runderbouillon. Deze geven namelijk… bekijk recept »