Ingrediënt  stokbrood

Home » Posts tagged "stokbrood"

Zuppa di cipolle dal Piemonte

Lunchgerecht
 

  Naast de Italiaanse uiensoep hebben wij ook de zuppa di cipolle dal Piemonte, oftewel uiensoep uit Piemonte, Italië. Dit is een klassieke Italiaanse boeren uiensoep, rijk gevuld… bekijk recept »

Traditionele Italiaanse uiensoep

Lunchgerecht
 

  Mama mia! Een echte, originele, Italiaanse uiensoep. Door de toevoeging van Parmezaanse kaas en pesto aan de uiensoep heb je het gevoel dat je in Italië bent…. bekijk recept »

Uiensoep met kerrie

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Dit is een heerlijke variant op het originele uiensoep recept. Deze uiensoep heeft een ondertoon van kerrie, wat een aparte maar toch heerlijke smaak geeft aan de… bekijk recept »

Florentijnse uiensoep (Carabaccia)

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Carabaccia is een lokale specialiteit in Florence, Italië. Het is een enigszins zoete uiensoep die moeilijk te vinden is in Italiaanse kookboeken. Je zult verbaasd zijn over… bekijk recept »

Franse klassieke uiensoep

Hoofdgerecht
 

  Er zijn in de wereld verschillende soorten Franse uiensoep. Toch is er van alle variaties een klassieker. Het is een uiensoep met kaas die op zich een… bekijk recept »

Franse uiensoep

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Uiensoep komt uit verschillende landen. Maar de meest bekende uiensoep is toch wel de Franse uiensoep. Dit komt door het laurierblad, het stokbrood en de Gruyère kaas,… bekijk recept »