Ingrediënt  runderbouillon

Home » Posts tagged "runderbouillon"

Uiensoep met kerrie

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Dit is een heerlijke variant op het originele uiensoep recept. Deze uiensoep heeft een ondertoon van kerrie, wat een aparte maar toch heerlijke smaak geeft aan de… bekijk recept »

Franse uiensoep met wijn en croutons

Hoofdgerecht
 

  De Franse uiensoep is er in meerdere varianten. Naast de basis uiensoep en de Franse uiensoep met bier hebben we nu ook de Franse uiensoep met wijn…. bekijk recept »

Romige uiensoep met knoflook

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Een romige uiensoep zie je niet vaak. Toch is dit een van de heerlijkste uiensoepen die je kan eten. Deze romige uiensoep heeft een heerlijke ondertoon van… bekijk recept »

Japanse uiensoep met paddenstoelen

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Japan kent zijn eigen soort uiensoep. Eigenlijk is het een zeer vreemde uiensoep omdat er maar weinig uien inzitten. Er zitten veel paddenstoelen in waardoor de soep… bekijk recept »

Noord-Franse uiensoep

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Als je een lekkere Noord-Franse uiensoep wilt maken, zijn twee dingen heel erg belangrijk: de uien en een goede basis van kalfs- of runderbouillon. Deze geven namelijk… bekijk recept »

Franse klassieke uiensoep

Hoofdgerecht
 

  Er zijn in de wereld verschillende soorten Franse uiensoep. Toch is er van alle variaties een klassieker. Het is een uiensoep met kaas die op zich een… bekijk recept »

Franse uiensoep

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Uiensoep komt uit verschillende landen. Maar de meest bekende uiensoep is toch wel de Franse uiensoep. Dit komt door het laurierblad, het stokbrood en de Gruyère kaas,… bekijk recept »

Magere uiensoep

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Een uiensoep is een heerlijk voor- of lunchgerecht dat het gehele jaar door gegeten kan worden. De bereiding van een uiensoep is vrij eenvoudig, hoewel het even… bekijk recept »