Ingrediënt  brood

Home » Posts tagged "brood"

Gratinee Lyonnaise (Uiensoep uit Lyon)

Hoofdgerecht
 

  De Gratinee Lyonnaise is een zeer bekende uiensoep uit Lyon, Frankrijk. De soep is niet eenvoudig te maken maar is heerlijk van smaak. Hierdoor heb je echt… bekijk recept »

Duitse uiensoep (Ueberbackene Zwiebelsuppe)

Lunchgerecht, Voorgerecht
 

  Duitsland kent zijn eigen soort uiensoep: de Überbackene Zwiebelsuppe. De Duitse uiensoep wordt gekenmerkt door de toevoeging van witte wijn en room. Dit geeft, in combinatie met… bekijk recept »

Franse uiensoep met wijn en croutons

Hoofdgerecht
 

  De Franse uiensoep is er in meerdere varianten. Naast de basis uiensoep en de Franse uiensoep met bier hebben we nu ook de Franse uiensoep met wijn…. bekijk recept »

Fryske sipelsop met nagelkaas

Lunchgerecht
 

  In Friesland kent men een eigen variant op de uiensoep, de Friese uiensoep of Fryske sipelsop, met echte Friese nagelkaas. Dit is een aparte maar heerlijke uiensoep… bekijk recept »

Engelse uiensoep volgens Jamie Oliver

Lunchgerecht
 

  Ook in Engeland kent men een heerlijke uiensoep variant. Deze Engelse uiensoep is een lunchgerecht waar u heerlijk van zult smullen. Dit recept van uiensoep komt van… bekijk recept »